Friday, 11 January 2008

Friday Inspiration

Home with understated flair by Danish interior stylist Sidsel Zachariassen.

Tanskalaisen sisustusstylisti Sidsel Zachariassenin kädenjälkeä.


4 comments:

 1. Minä haluaisin joskus tuollaisen shakkiruutulattian keittiöön. Olen jo useamman vuoden puhunut ideaa miehelleni, mutta vielä ei idean läpimeno häämötä. Toisaalta nykykotiimme ei ehkä sopisikaan, ehkä mies onkin siis oikeassa ja minä jatkan shakkiruutujen metsästystä kuvista.

  ReplyDelete
 2. Shakkiruutulattiaa himoitsen minäkin! Toivottavasti joskus asutaan semmoisessa talossa, jossa joko on semmoinen tai jonne semmoinen on mahdollista laittaa.
  Hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia jälleen! Olen jo oikein alkanut odottaa sun perjantaipostausta! Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Merruli - mullakin on haaveissa shakkiruutulattia eteiseen. Tällä hetkellä siellä on vähän vaaleanruskeaan taittava eläväpintainen laatta, joka on nyt silmän totuttua ihan ok ja siistissä kunnossa. Mietimme jopa sen maalaamista laattamaalilla mustavalkoiseksi tai valkoharmaaksi, mutta ilmeisesti se ei onnistukaan, kun maali kuluisi lattiapinnasta niin nopeasti pois. Kenties sitten seuraavaan kotiin, miestäkin olet varmasti hyvin asiasta alustanut?

  Inkivääri - Ymmärrän himosi! Se luo jotenkin ihanaa särmää, jos vaikka muuten kodissa paljon vaaleaa. Ja on niin klassisen ajatonkin. Itsekin yritän muistuttaa itseäni, että kaikkea ei aina saa kerralla, mutta jossain vaiheessa.

  Outi - Kiitos! Olipa mukavaa kuulla! Hyviä viikonlopun jatkoja sinnekin!

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...