Monday, 9 June 2008

Volga Linen

Natural, earthy, beautiful Volga Linen, it simply could not go without sharing. Right down to the lovely matt quality of the catalogue I received a little while ago, it does remind me of a great favourite, Toast.
For more, visit Volga Linen


6 comments:

 1. Mä haluisin tuollaisen ison punotun kassin rantakamppeille:)

  ReplyDelete
 2. beautiful post. these photographs are stunning! i'm very inspired. thank you very much! :)

  ReplyDelete
 3. Olet taas löytänyt niin upeita kuvia! ja minä olen jo pitkään hakenut tuollaista punottua kassia jopa googlettanut mutta enpä ole löytänyt!Niitä näkee niin monissa kuvissa ihan sisustus mielessä ja ihan arki käytössä!Et sattumalta tiedä missä myytäisiin? ja löysin muuten juuri eilen kirpputorilta aivan ihanan ruskean pellavamekon!ja jospa vain osaisi ommella haluaisin tuollaisen paidan kun yhdessä kuvassa on!
  Iloista tiistaita!

  ReplyDelete
 4. Your so welcome Ashley, thank you for the nice message :)

  Tuollainen kassi olisi minustakin tosi ihana, pitää tästä lähin katsella sillä silmällä, sillä en muista nähneeni. (Tuli vain mieleen, että olisikohan esim. Indiskassa?). Viime kesänä ostin saman mallisen mutta värillisen Rauman reissulta Hannas -kaupasta, mutta tuollainen au naturel olisi kiva.

  ReplyDelete
 5. Kauniin sävyisiä kuvia, ja ihan uusi tuttavuus tämä Volga. Meillä valkoiset pellavaverhot roikkuu neljättä vuotta melki joka huoneessa, kun muuta en ole keksinyt : ) Mutta helpot & kivathan ne!

  ReplyDelete
 6. Ahhh this is how I should like to live my life, dreams on a glass page, wonderful
  Hugs Lynn xx

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...