Wednesday, 12 November 2008

Vinkki rautasänkyä etsivälle!

Tällainen ihanuus on nyt myytävänä osoitteessa www.romuritari.fi - löytyy kohdasta Uusimmat tuotteet. On vain aika leveää tekoa (110 cm), eli vaatii vähän tilaa ympärilleen. En voinut olla vinkkaamatta, kun omalla kohdallakin sopivan löytyminen venyi!

6 comments:

 1. I can't read what you wrote, but is this your makeover of the old frame you found? I really love the white colour and the charm it has, you lucky girl!!

  have a great week,
  Solange

  ReplyDelete
 2. Solange No, sorry, I should have said something in English. I was just tipping on an iron bed that's for sale that I came across at an online antique store that I've used before. As I thought it wouldn't really be of use to readers abroad I just did a quick post in Finnish. Pictures of our bed will appear at some point, it's painted now, but we still have to fit in some slats for the base etc.

  ReplyDelete
 3. Tuo olisi kyllä upea. Mutta pakko varmaan jättää väliin ja yrittää löytää vähän kapeampi versio tilan puutteen vuoksi. Harmi, että noita on niin vaikea löytää. Mökiltä löytyi ruostunut versio, mutta siinä nuo päätyjen yläosat eivät olleet niin kauniit ja joku osa puuttuu päädystä, kun kiinnityskohdat ovat vain jäljellä... En tiedä saisiko siitä kunnollisen hurjalla työllä. Kiitos muuten samalla siitä, että piristät aina päivääni upeilla kuvillasi ja kivoilla jutuilla!

  ReplyDelete
 4. Voi kun tuo olisi 140cm leveä, ostaisin heti meille (aikuisille)!! Kaksi ei taida ihan mahtua 110cm:iin...

  ReplyDelete
 5. Nykytarpeisiin aika hankalat mitat kieltämättä - yhdelle välttää kapeampi, mutta liian kapoinen kahdelle. Ellei sitten siskonpediksi kahdelle naperolle :)

  ReplyDelete
 6. Onkohan kotoisin Salon seudulta -60/-70 luvun vaihteessa?

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...