Tuesday, 2 December 2008

Danmark, en


I'm back home from an excellent trip to Denmark. The only tragedy that I encountered was when my camera fell lense first onto the pavement, so don't have much in the way of photos to show you. Luckily the pictures I took on the first day were salvagable, but the lense turned into mash and is waiting to be repaired. (Just when I was about to photograph another of the world's most beautiful inner court yards, the wind took hold of my umbrella from one hand and at the same time my camera fell from the other, I could have cried...).

We walked around Copenhagen on Friday and Sunday. Saturday we spent browsing through the little shops and cafés in Helsingor, which was closer to where we were staying right by the sea. I'll post some more photos later on tonight.

Tanskasta on taas kotiuduttu. Reissu meni kaikin puolin ihanasti. Ainoa tragedia oli kameran iskeytyminen linssi edellä katukiveykseen, joten kuvallinen anti jäi varsin pieneksi. Onneksi ensimmäisenä päivänä räpsityt kuvat sain kuitenkin talteen, mutta kamerassa on linssi muusina ja odottaa siis korjausta. (Juuri kun löytyi taas yksi maailman kaunein sisäpiha, tuuli vei sateenvarjon kädestä ja samalla hetkellä sinkosi kamera toisesta, olisin voinut itkeä...).

Kööpenhaminassa pyörimme perjantain ja sunnuntain. Lauantain tutkailimme Helsingorin putiikkeja, sillä yövyimme sillä suunnalla ihan meren rannalla. Laitan lisää kuvia ja raporttia illemmalla.

8 comments:

 1. Ah, pääsen nyt ilmeiseti pienelle Köpiksen tripillekin!
  Odotan todella kuviasi. Harmi homma tuo kamerasi tragedia, otan osaa.

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, täälläkin odotellaan iltaa...

  ... meillä suunnitelmissa lähteä reissuun samalle suunnalle huhtikuussa. Kiva homma!

  ReplyDelete
 3. Voi kurja kameraasi! Mutta innolla odotan raporttiasi :)

  ReplyDelete
 4. oh no...that's really annoying, when you just find things to photograph,argh!
  I hope it gets quickly repaired and that you can take photos again, at least the memories are still there :-)

  have a nice day,
  Solange

  ReplyDelete
 5. Meillä kävi myös Köpiksessä toissa vuonna köpelösti kameran kanssa: oltiin oikein varauduttu kiertelemään ihania paikkoja talvella ja kuvailemaan tunnelmaa. Vaan kuinka ollakaan, koneessa huomattiin, että kamera oli jäänyt kotiin.
  Päätettiin sitten painaa ihanat tunnelmat tarkasti mieleen, muistaa kaikki kuvat ilman kameraa. Ja se toimii :)

  ReplyDelete
 6. Liivia - Kiitos vain ihanasta Pariisin matkasta sinulle, jos oikea matkailu on ihanaa mutta kalliinpuoleista, niin virtuaalimatkailu onneksi sekin hauskaa mutta ilmaista!

  Niina - Loistava suunnitelma, ihanaa! Kieltämättä on jo seuraava matka täälläkin mielessä...

  Inka - Kiitos sympatioistasi, en uskonutkaan, että kamerattomuus voisi tuntua yhtä kurjalta. Onneksi on jotakin tallella, muistiinpanoja piti laittaa ylös jälkikäteen senkin edestä.

  Solange - I couldn't believe it, it felt almost ironic, I'd so looked forward to sharing this trip with my camera, highlight of the year. But the camera will be repaired or replaced, there'll be another trip and luckily the memories are all intact!

  Himalainen - Voi kurjuus, kyllä tuossakin tilanteessa olisi melkein itkettänyt. Nyt sain onneksi räpsittyä ensimmäisenä päivänä ja muutaman koeotoksen myös majapaikasta (tosin odottelin valoisampia hetkiä ja harmittelin jälkeenpäin, etten ottanut kuvia enempää). Onneksi ne muistot on mielessä ja netistäkin löytyy kuvia joistakin herkullisista paikoista.

  ReplyDelete
 7. Olen Köpiksessä ollut 15-vuotiaana joten se siitä. Eli ihan uusi elämys olisi minulle. Kiitos kuvista - harmi että kameralle kävi kuin kävi.

  ReplyDelete
 8. 看房子,買房子,建商自售,自售,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,美髮儀器,美髮,儀器,髮型,EMBA,MBA,學位,EMBA,專業認證,認證課程,博士學位,DBA,PHD,在職進修,碩士學位,推廣教育,DBA,進修課程,碩士學位,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,廣告,課程介紹,學分班,文憑,牛樟芝,段木,牛樟菇,日式料理, 台北居酒屋,燒肉,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,住宿,訂房,HOTEL,飯店,造型系列,學位,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,SEO,婚宴,捷運,學區,美髮,儀器,髮型,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,看房子,買房子,建商自售,自售,房子,捷運,學區,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,學位,碩士學位,進修,在職進修, 課程,教育,學位,證照,mba,文憑,學分班,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,居酒屋,燒烤,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,小套房,小套房,進修,在職進修,留學,證照,MBA,EMBA,留學,MBA,EMBA,留學,進修,在職進修,牛樟芝,段木,牛樟菇,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,住宿,民宿,飯店,旅遊,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,關鍵字排名,網路行銷,关键词排名,网络营销,網路行銷,關鍵字排名,关键词排名,网络营销,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,PMP,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班,PMP,證照,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...