Saturday, 24 January 2009

More clothes talk, though I don't intend to suddenly turn this into a fashion blog:). As fun as it is to browse through next season's collections, street fashion is what usually really inspires. I love the wintery look of these urbanites!

Lisää vaatejuttua, vaikka varsinaista muotiblogia tästä ei ole tarkoitus tehdä :) Tulevia mallistoja on aina hauskaa tutkailla, mutta katumuoti on monesti sitä mielenkiintoisinta. Näiden cityihmisten talvisesta tyylistä tykkään hurjasti!


7 comments:

 1. Ihanat kuvat todellakin, on mukava välillä lukea muotijuttujakin sisustusjuttujen rinnalla! Kyllä kaikki näyttää niin ihanalta kuvissa, idylliseltä ;)
  Linda

  ReplyDelete
 2. Oi miten ihania vaatteita. Minun tyylisilmääni miellyttää myös. Pitää varmaankin koluta noita sivuja ja saada taas vaikutteita... ;)

  ReplyDelete
 3. I love hats but they really don't suit me. He is rather tasty too!

  ReplyDelete
 4. Todella kauniita vaatteita ja kuvia!
  Itselläni on nyt hirmuisnen vimma katsella ja hankkia vaatteita ja kaiken hauskinta on että en edes kunnolla voi sovittaa tällä hetkellä kun on tuo etumus aikas valtava siis housut olen jättänyt ostamatta vallan;)

  Lumista maanantaita!
  Anu

  ReplyDelete
 5. Linda - Juu, kyllä ne muotijututkin nappaavat :)

  Anioni - Löysin nuo sivut aika vastikään, hauskaa päästä kahvikupillinen kädessä pienelle virtuaalimatkalle maailman metropoleihin :)

  OhSoVintage - I love hats, too, but find that it's got to really be cold enough to wear one, otherwise I get that horrible itchy feeling on my forehead...

  LissyLou - I agree :)

  Anu - Muistelen, että mullakin oli molemmissa raskauksissa, varsinkin loppuvaiheessa noin - hirveästi himotti suunnitella tulevia vaatehankintoja. Onnellista loppuraskauspäiviä!

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...