Wednesday, 11 February 2009

Baileys

Baileys Home and Garden in England is so stunning in its clean, simple style - and inspires to get rid of unnecessary things! I would love to be able to visit the shop and café one day, but until then can at least browse through the online store. Owners Mark and Sally Bailey have also brought out several books.

Englantilainen Baileys Home and Garden on kerrassaan ihastuttava - puhdasta, yksinkertaista tyyliä, joka inspiroi karsimaan. Haaveilen, että joku päivä pääsen tuossa liikkeessä ja kahvilassa käymäänkin, mutta siihen saakka voi ihastella nettikaupan sivuja. Omistajat Mark ja Sally Bailey ovat julkaisseet myös useamman kirjan.

It's even possible to order a complete 30's bathroom suite, sigh.

Paikasta voi jopa tilata täydellisen 30-luvun kylpyhuonekokonaisuudeen ammeineen ja pyttyineen päivineen, huokaus.


Images: Baileys

8 comments:

 1. Oi, mitä kuvia!!Yksinkertaisuuden lumoa...

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihanalta voi kuvat näyttää! Minä juuri hikoilen meidän kamalan portaikon takia... Voi kun saisi tuollaiset kuin ensimmäisessä kuvassasi:)

  ReplyDelete
 3. Juu, tuo kirja! Kun näin, oli pakko hankkia, ihanat kuvat olet heiltä poiminut. Niin rennon letkeää ja inspiroivaa. Melkein mikä tahansa tavara muuttuu uudeksi aarteeksi silmien edessä näiden tekijöiden käsissä.

  ReplyDelete
 4. Sara - Nimenomaan!

  Mari - Portaikostanne tulee taatusti hieno!!

  Parolan asema - Rento vaikutelma kyllä tulee! Taito sekin, että saa vanhasta loihdittua tunnelman, joka ei kuitenkaan ole kuin suoraan museosta!

  Mari - Samaa mieltä :)

  Thrifymrs - Thank you!

  ReplyDelete
 5. Tätä kirjaa olen pyöritellyt useammankin kerran kädessäni. Kerran sen jopa jo tilasin, mutta sitten muutin mieleni ja palautin. Näiden kuvien jälkeen tilasin uudelleen - ja hyvä niin, koska kirjahan on vallan upea! Kiitos siis vinkistä :)

  ReplyDelete
 6. 看房子,買房子,建商自售,自售,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,美髮儀器,美髮,儀器,髮型,EMBA,MBA,學位,EMBA,專業認證,認證課程,博士學位,DBA,PHD,在職進修,碩士學位,推廣教育,DBA,進修課程,碩士學位,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,廣告,課程介紹,學分班,文憑,牛樟芝,段木,牛樟菇,日式料理, 台北居酒屋,燒肉,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,住宿,訂房,HOTEL,飯店,造型系列,學位,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,SEO,婚宴,捷運,學區,美髮,儀器,髮型,牛樟芝,腦磷脂,磷脂絲胺酸,看房子,買房子,建商自售,自售,房子,捷運,學區,台北新成屋,台北豪宅,新成屋,豪宅,學位,碩士學位,進修,在職進修, 課程,教育,學位,證照,mba,文憑,學分班,網路廣告,關鍵字廣告,關鍵字,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,关键词,网络广告,关键词广告,SEO,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,台北住宿,國內訂房,台北HOTEL,台北婚宴,飯店優惠,住宿,訂房,HOTEL,飯店,婚宴,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,台北結婚,婚宴場地,推車飲茶,港式點心,尾牙春酒,居酒屋,燒烤,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,美髮,儀器,髮型,小套房,小套房,進修,在職進修,留學,證照,MBA,EMBA,留學,MBA,EMBA,留學,進修,在職進修,牛樟芝,段木,牛樟菇,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,住宿,民宿,飯宿,旅遊,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,進修,在職進修,MBA,EMBA,住宿,民宿,飯店,旅遊,美容,美髮,整形,造型,設計,室內設計,裝潢,房地產,進修,在職進修,MBA,EMBA,關鍵字排名,網路行銷,关键词排名,网络营销,網路行銷,關鍵字排名,关键词排名,网络营销,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,羅志祥,周杰倫,五月天,蔡依林,林志玲,PMP,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班,PMP,證照,在職專班,研究所在職專班,碩士在職專班

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...