Monday, 28 September 2009
Sunday afternoon was spent on the blustery, ruggedly stunning island of Suomenlinna just outside Helsinki. The island seemed all the more enchanting with the wind sweeping over the ancient oak trees and the sea gushing all around. Yesterday was also the last day of uncertainty ~ all has gone through and we can now officially call our future apartment home, sigh.


Eilen vietimme iltapäivää tuulisessa, karun kauniissa Suomenlinnassa. Saari näyttäytyi erityisen vaikuttavana syystuulten tuivertaessa mahtavia tammipuita ja veden kohistessa ympärillä. Eilinen oli myös viimeinen epätietoisuuden vallasssa vietetty päivä, lunastusaika on ohi ja tulevaa asuntoamme voimme nyt virallisesti kutsua kodiksi, huokaus.

18 comments:

 1. Oi, ihanaa. Onnea uuteen kotiin,

  ReplyDelete
 2. Jee ja ONNEA uuteen kotiin sekä kaupunkilaiselämään!!

  Pääsettekö pian jo muuttamaan?

  ReplyDelete
 3. Voi ilahdus, onnittelut täältäkin! Hienoa!

  ReplyDelete
 4. Onnea ! Ihana kuulla, että saitte sen.

  Suokki on kyllä yks ihan parhaista paikoista Helsingissä.

  ReplyDelete
 5. Kiitos tosi paljon onnitteluista, lämmittävät mieltä :) Muutto on jo parin viikon päästä eli tyhjentelyä/pakkaamista riittää.

  Ja ihan samaa mieltä Niinan kanssa, Suomenlinna on ehdottomasti yksi Helsingin helmi. Ja aina sieltä löytää jonkun uuden kolon. Totesin, että oli näin syksyllä melkein parhaimmillaan, pahimmat turistiryysikset ohi ja oli niin karun upea.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa, että jännitys on ohi! Minua kyllä jo jännittää, että mitenkähän ihana uusi koti teillä on tiedossa;) Onnea onnea♥

  ReplyDelete
 7. congratulations! I love your blog. it is a sanctuary.

  ReplyDelete
 8. Congratulations! I can't wait to see pictures of your new apartment!

  ReplyDelete
 9. oh i love that kind of weather! sounds like a great trip!

  ReplyDelete
 10. Suomenlinna on hieno! Kuvasi herättävät Helsinki-kaipuuta. Aina välillä vähän ikävöin sinne, vaikka täällä maalla ja pohjoisessakin viihdyn.

  Onnea asuntoasiasta, ja intoa muuttoon!

  ReplyDelete
 11. Oih, onnea! Jännityksellä jo odotan kuvia uudesta kodista. Vaikka tuo teidän nykyinen-entinen on kyllä ihana. Onnellinen se, joka saa muuttaa noin kivasti rempattuun kotiin!

  ReplyDelete
 12. Voi hienoa, varmasti aika helpottunut olo. Onnea kovasti!

  ReplyDelete
 13. Thank you!
  Kiitos kaikille! Olen niin huonosti ehtinyt blogillekaan, ollaan kaikki aika puolikuntoisia, minkä lisäksi on ollut kauheasti kaikenlaista. Nyt tulivat muuttolaatikot ja päästään jo kunnolla pakkauspuuhiin.

  ReplyDelete
 14. Ah, congratulations! very nice for you, no more worries and you can start to dream about the decoration :-)

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...