Tuesday, 6 April 2010

Easter time / Pääsiäisaikaan


10 comments:

 1. LÖysin juuri blogisi, täällähän on vaikka mitä ihanaa. Kauniita kuvia ja hyvä tunnelma.

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti pääsiäinen sujui mukavasti. Täälläkin taas käynnistyi remonttitouhut, oltiinkin pidetty taukoa jonkin aikaa. Ihanat vaatteet teidän tytöllä. Ihan kuin olisi tehnyt aikahypyn katsellessaan tuota kuvaa. Nuo mustat sukkikset ja kengät sen tekee. Tyylikkään tyttömäistä. :)

  ReplyDelete
 3. Liikuttava tuo nuken jalka, joka pilkistää tyttäresi tomerasta otteesta :)

  ReplyDelete
 4. hope you enjoyed a quiet nice Easter. The photos are nice, also the one of your previous post, which I hadn't seen yet.
  I am off to Italy for a few days, but will visit soon again...!

  ReplyDelete
 5. Silmiä ilostuttaa tyttösi asu!

  ReplyDelete
 6. Kirjailijatar, Olipa mukavaa, että kävit! Löysin blogisi vastikään minäkin ja jäin sanoihisi koukkuun. Jätin aiemmin pienen kommentinkin, mutta olin vahingossa kirjautunut toisilla tunnuksillani :)

  Miia, Pääsiäinen oli mukavan leppoisa, pari kyläreissua, kävelyretkiä, Pääsiäiskirkko, kotona oleilua. Kerrostaloasunnossa on se hyvä tai huono puoli, että pyhät on pyhitettävä remonttilevolle, mutta lauantaina sotkettiin senkin edestä. Virtaa vaan sinnekin remonttihommiin, tuntuu, että monilla on nyt remonttipuuska käynnissä.

  Tanja, Tuota nukkea raahataan tällä hetkellä joka paikkaan mukaan :)

  Solange, Thanks, we had a relaxing Easter, a perfect combo of socialising and just having time to rest! Ooh Italy, have a great time!

  ReplyDelete
 7. Liivia, Näpyteltiin samaan aikaan, kiitos!

  ReplyDelete
 8. Kauniita kuvia. Ihanat sävyt alimmaisessa. Teillä on näköjään hyvin keväistä jo. Meillä oli satanut uutta lunta yöllä ja se oli suorastaan masentavaa nähtävää.

  ReplyDelete
 9. Kaunis kuvakokoelma ! Jokainen niistä henkii niin kivaa tunnelmaa :)

  ReplyDelete
 10. Annika, täällä on oikeastaan kadut ja pihakin nyt lumesta paljaana. Yllättävän nopeasti nuo massat näemmä sulivatkin, kohta sielläkin!

  Marie Elizabeth's rum, Kiitos oikein paljon!

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...