Friday, 14 May 2010

Fiskars - Fagervik


Jos kauempana asuessani imin itseeni kaupunkia aina siellä käydessäni, niin nyt halutti oikein ahmia valkovuokko- ja ketunleipämättäitä, rastaiden laulua, mutkaisia hiekkateitä, järven samettipintaa. Fiskarsin puodit ja kahvilat kutsuivat, mutta ihaninta oli poiketa sivummalle ja kurkata salaa ihmisiä pihoillaan kahvinjuonnissa ja riippukeinussa makaamassa. Kotimatkalla poikettiin vielä Fagervikiin, se taitaa olla ihanin paikka taivaankannen alla. Ja mummonmökkikuume kasvoi taas kohisten!

4 comments:

 1. Pitäisi mennä, pitäisi mennä ... kiitos muistutuksesta !

  ReplyDelete
 2. Sinnesinne! Siellä on nyt sitten sesonki pistetty käyntiin ja helatorstainakin olivat kaikki puljut auki. Jäin vähän miettimään, että avaisipa joku sinne Fiskarsin raitille vielä jonkun houkuttelevan vanhan tavaran kaupan...

  ReplyDelete
 3. En tiennytkään, että Fagervikissä on ilmeisesti kahvila?
  Näytti ihanalta!

  Vanhan tavaran kauppa olisi ihana Fiskarsissa. Siellä oli lähinnä uutta muotoilua kun kävin jokunen vuosi sitten.

  ReplyDelete
 4. Fagervikissäkin on kyllä sellainen kiva, mutkaton kahvila, jonka sisustusta ei nyt ehkä ole mietitty maailman pisimmälle :) Mutta ulkona siinä on ihanaa juoda sumpit ja lasten keinua. Nämä kahvilakuvat oli kaikki Fiskarsista. Vanhaa tavaraa kyllä kaipaisi tyrkylle kaiken niiden selkeiden hopeakorujen ja design-juttujen vastapainoksi, varsinkin kun paikka huokuu kaunista ja vanhaa.

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...