Sunday, 2 May 2010


Sunnuntairaukeutta. Merenlahden sininen kahvila on taas auki, siitä taitaa tulla kesäolohuoneemme. Meren lisäksi mättäät kimmeltävät sinisinä. Meren poukamat ja liukkaat luodot tulvivat ajatuksiin illallakin, kun kevätlukemisena ahmin Vuoriston novellikokoelmaa Säätiedotus merenkulkijoille.

10 comments:

 1. Aivan ihanaa teillä siellä Etelässä!! Meillä sataa vettä ja räntää vuorotellen niin, että vappuna ei tullut avattua jäätelökautta vaikka suunnitelmat olivat sen suuntaiset vielä alkuviikosta. Lähettäkää aurinko meille!

  ReplyDelete
 2. the architecture of those homes is so beautiful....thanks for sharing!

  ReplyDelete
 3. Minä tahdon TAHDON juuri tuollaisen espressopannun! Ihanaa nähdä pian sinua!

  ReplyDelete
 4. Aivan ihanat scilla ja posliinihyasinttimeret !!!!
  Kaunista....

  ReplyDelete
 5. Jos päivä on kaunis, tuonne mekin ens pe suuntaamme.
  Entinen olohuoneeni:)
  Onko siellä vielä ne vapaana kulkevat kanat?

  Ja kirjapinossa yhä lukematta tuo kirja. Onneksi on jotain hyvää jemmassa.

  ReplyDelete
 6. Ihana posti ja mitkä kukkameret, melkein kuin matto! :)

  Lämpimiä päiviä toivottelen!

  ReplyDelete
 7. Ah mitä kuvia!!!

  Mukavaa viikkoa :)

  ReplyDelete
 8. Kirsi, Jos yhtään lohduttaa, niin vaihtelevaa täälläkin. Tänään taivas kuin lyijyä. Vappuaikaan sentään aurinko pilkahteli välillä. Kukkameret kyllä yllättivät, kohta se kevät rävähtää kertaheitolla.

  Heidi, It's a pleasure! Luckily some of those are still in one piece, it's sad to look at pictures from that area very close to the centre of Helsinki, which once used to be an incredibly beautiful and thriving area of dozens of these wooden houses.

  Tanja, Ihanaa nähdä tosiaan! Espressopannun toi taannoin Englannista kaveri tuliaisina.

  sariw, Kuvat eivät tosiaankaan tee noille kukkamerille oikeutta, niitä oli tuossa yhdessä kohdassa ihan valtavasti!

  Liivia, Toivottavasti on pilvet siihen mennessä kaikonneet! Kanoja ei enää vilise, mutta muuten tuo on niin ihanan vaivaton irtautumispaikka. Kirja sopisi hyvin kesälukemisiksi laiturin nokkaan! Oikeastaan tuo mainitsemani 'ahmin' -sana ei tähän sovi, luen sitä innoissani, mutta sanojen äärellä yritän viivytellä.

  Hanna, Kaunein matto maan päällä. Tuosta sinisestä kukkamerestä tulee mieleen vastikään näkemäni John Keatsistä kertova leffa Yön kirkas tähti, se oli häkellyttävän kaunis ja vilisi kukkaniittyjä ja perhosia.

  Hanni, Ihanaa viikkoa sulle!

  ReplyDelete
 9. Kylläpä on tosiaan ihana espressopannu ! Ja tuo liesi ... kaipaatte varmaan modernimpaa mutta tuo on niin kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  ReplyDelete
 10. Niina, Liesi on hellyttävä! Mutta uuni on ihan mahdoton, leipomukset aina alta kärähtäneitä ja pinnalta raakoja. Menee siis ikävä kyllä remontin myötä vaihtoon, mutta kaasuliesi on tarkoitus hankkia sittenkin.

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...