Tuesday, 25 May 2010


A quick hello from amidst the whirl of a busy month! Things seem to be easying up now, and I'm looking forward to hopefully updating a little more often again.

Pikahuikkaus toukokuun kiirusten keskeltä! Tahti vaikuttaa hieman jo hellittävän, joten toivon mukaan ennätän taas postailemaan hieman useammin.

Tuesday, 18 May 2010

Sunny in the City
A leaf fluttered in through the window this morning,
as if supported by the rays of the sun,
a bird settled on the fire escape,
joy in the task of coffee,
joy accompanied me as I walked.Anais Nin

Friday, 14 May 2010

I just love this calm and chilled style that Danes seem to pull off so effortlessly!

Photos: Boligmagasinet

Fiskars - Fagervik


Jos kauempana asuessani imin itseeni kaupunkia aina siellä käydessäni, niin nyt halutti oikein ahmia valkovuokko- ja ketunleipämättäitä, rastaiden laulua, mutkaisia hiekkateitä, järven samettipintaa. Fiskarsin puodit ja kahvilat kutsuivat, mutta ihaninta oli poiketa sivummalle ja kurkata salaa ihmisiä pihoillaan kahvinjuonnissa ja riippukeinussa makaamassa. Kotimatkalla poikettiin vielä Fagervikiin, se taitaa olla ihanin paikka taivaankannen alla. Ja mummonmökkikuume kasvoi taas kohisten!

Tuesday, 4 May 2010

English rose

It really can't get much more idyllic than a pair of trusty wellies, a vintage floral dress and an English cottage garden...

Sunday, 2 May 2010


Sunnuntairaukeutta. Merenlahden sininen kahvila on taas auki, siitä taitaa tulla kesäolohuoneemme. Meren lisäksi mättäät kimmeltävät sinisinä. Meren poukamat ja liukkaat luodot tulvivat ajatuksiin illallakin, kun kevätlukemisena ahmin Vuoriston novellikokoelmaa Säätiedotus merenkulkijoille.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...