Thursday, 22 July 2010

Ribe V

13 comments:

 1. Wonderful images!!! Hugs Yvonne

  ReplyDelete
 2. thank you for these beautiful pictures! ribe is one of my favourite places in denmark.
  love it!
  greetings from germany,
  anne

  ReplyDelete
 3. Ok I want to go to Ribe now. Beautiful photos. Thanks Sinead

  ReplyDelete
 4. Voiiiii kuinka suloista teillä on ollut!

  ReplyDelete
 5. Kun tässä yhtenä päivänä loikoilin rannalla ajattelin, että minkähänlaista olisi vuokrata joku mökki vaikka viikoksi pariksi jostain Tanskan rannikolta...ajatus kiehtoo, mutta taitaa meidän tilanteessa jäädä vain ajatukseksi. Ehkä joskus kymmenen vuoden päästä kuitenkin;)
  Ajattelin myös sitä, että vaikka tykkään asua maalla, voisin asua myös kaupungissa jossain vanhassa kerrostaloasunnossa ja lomalla lähteä aina Tanskaan, Gotlantiin, Ahvenanmaalle... ajattelin paljon asiaa ja varmaan osittain teidän muuton takia;)

  Ja kun oli aikaa ajatella, ajattelin myös miltä tuntuisi asua Kööpenhaminassa jossain ihanassa vanhassa asunnossa. Ja tulin siihen tulokseen että voisin hyvin muuttaa kerrostaloon Kööpenhaminaan ja sitten lomilla vuokrata viikoksi pariksi Tanskan rannikolta mökin:D Ja mies kysyi että no muutetaanko?:D Heh, kun olisikin niin yksinkertaista.

  Kiitos Tanskan kuvista, kovasti jo odotan malttamattomana elokuista messumatkaa sinne...

  ReplyDelete
 6. This beautiful series of photos from your holiday takes me back to our own wonderful family holiday in Denmark last summer. We stayed in Copenhagen and west Funen - which was enchantingly pretty - but didn't see much of Jutland (except for Legoland of course!) Your pictures make me think that we must visit Ribe next time we go. Thank you for bringing back happy memories, and for sharing your own with us.

  ReplyDelete
 7. The little bird....what a great shot!!
  machelle

  ReplyDelete
 8. I love the first photo the stairway and the couch....

  ReplyDelete
 9. Suloinen siemenkauppa...! Olen uusi lukija, asutte siis Tanskassa?
  Kauniit kuvat nämä, kaikki

  ReplyDelete
 10. Beautyful pictures, and a very nice Art-Nouveau door, thank you regards

  ReplyDelete
 11. Thanks for all your messages! Nice to hear other people have enjoyed visiting Ribe, too. We kept bumbping into people especially from Germany, who would return there every year. Definitely worth a visit and a handy one to pair with Legoland, if the kids insist on going :) On the last day they had a market on along the river, a great way to end our stay in the town before heading up north again.


  Vintage Living, Noita ajatusleikkejä on hauskaa harrastella, vaikka eihän niissä aina mitään järkeä ole :) Mutta toisaalta, sitä ei aina tiedä mitä elämä tuo myöhemmin tullessaan ja jotkut ajatusleikit saattavat jossakin muodossa jopa toteutua. Ainakin tässä vaiheessa haaveilen kenties jossain vaiheessa asuntojen vaihdoista vaikka sitten kuukaudeksi, kunhan saadaan joku kaunis päivä remontti siihen kuntoon :) Tanskassa olisin ihan valmis asumaan vaikkapa sitten vuoden tai kahden! Ihan unelmaisen kuuloista päästä sinne säännöllisesti messumatkoille, ah ja voih.

  HUVIlassa, Kiva kun löysit tänne, tervetuloa matkaan :) Ihan Suomessa asumme, Tanskassa käytiin vastikään lomailemassa.

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...