Friday, 17 June 2011

Some shots from this home have featured here before and the article from an older Elle Interiör magazine has been stashed in my scrapbook. Now I noticed via A Beautiful Living that this dreamy city pad is up for sale - these gorgeous photos are from the estate agency's website. The rain is pattering against the windowpane, and I wish you a sweet Friday evening. 

Tästä kodista on joitain otoksia vilahdellut täällä aiemminkin ja juttu on pitänyt napata vanhemmasta Elle Interiör -lehdestä talteen. Nyt huomasinkin A Beautiful Living -blogin välityksellä, että tämä unelmainen kaupunkilukaali onkin myytävänä - välitystoimiston sivuilta löytyi näin hemaisevia kuvia. Sade ropisee kotoisasti ja toivottelen suloista perjantaiehtoota. 

Photos: Bolaget

14 comments:

 1. Gorgeous! I could live in the city, if I could live in this. Love the structure and details. Leahx

  ReplyDelete
 2. Love the high ceilings, the light, the large windows, this city pad is gorgeous.
  Have a nice weekend.
  Xo
  Tereza

  ReplyDelete
 3. WOW what an incredible apartment, very detail is perfection! Great find Rebecca :)

  ReplyDelete
 4. Voi ihanuutta, mikä määrä valoa tässä asunnossa on! Rakastan noita vanhoja ikkunoita.

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana koti!!! Minussa on joku puoli joka kaipaa kaupunkiin vaikken siellä ikinä ole asunut.

  ReplyDelete
 6. Oi oi,muistan tämän olohuoneen jostain lehdestä,varmasti on tallessa.Saisinkohan aikaiseksi riipiä taas lehdistä parhaat palat talteen..

  ReplyDelete
 7. No jos ei noilla kuvilla kämppää myydä niin ei millään;) hiukan eri näköistä kun täkäläisten kiinteistönvälittäjien sivuilta katsotut asunnot:D Mulla on kanssa jostain vanhasta lehdestä raksittu tuo kylppäri inspiskansioon, aiotaan nimittäin tehdä tuollainen suihkunurkka kylppäriin:)

  ReplyDelete
 8. Hei,

  Missä maassa tuo upea lukaali on? Ja miten sait kuvat liitettyä sivuillesi...? Olen myös nähnyt Elle Interiörissä kuvia tuosta asunnosta ja ihaillut sitä jo silloin...

  ReplyDelete
 9. Joo, tuttuja kuvia ovat. Jännä juttu, luulisi että kun paljon kuvia eri asunnoista katsoo, ne alkaisivat muistuttaa toisiaan ja sekoittuisivat mielessä. Mutta ei, kyllä ne vain usein muistaa.

  ReplyDelete
 10. It is an amazing home. I would like live in it.
  Beautiful post!
  Happy Week!

  ReplyDelete
 11. Juu tämä asunto on mieletön,keittiötä en ollutkaan ennen nähnyt. Ihana!

  ReplyDelete
 12. Oi miten hieno koti!!Olispa tollanen keittiö ja ruskea iso pöytä.

  ReplyDelete
 13. Äskeinen viesti oli Sannulta Helmen talosta

  ReplyDelete
 14. Leah, Tereza, Vanya - This has to be the ultimate city dream, so much space and the backdrop of original details. I love that the apartment has so much beauty, but it's not at all over-the-top romantic or frilly. A great combination of vintage, light and a touch of edginess.

  Lili Emilia, Tuossa yhdessä oleskeluhuoneessa varsinkin on aivan valtaista ikkunat, ja parvekkeitakin taitaa olla tuossa asunossa useampi kuin yksi, aah.

  Valloittava valkoinen, Ymmärrän tuntemuksesi :) Kai sitä moni kaipaa pikkuisen molempia.

  Rimpsukaisa, Mulla ei tunnu olevan ongelma niitä riipiä, mutta ne tuppaavat sitten jäämään sellaisiksi armottomiksi kasoiksi, joita ei millään meinaa saada järkevästi organisoiduksi...

  Vintage living, Ruotsissa näyttää olevan useampia asunnonvälitystoimistoja, joissa todella satsataan kuviin ja stailaukseen. Tosin tätä kotia tuskin oli tarpeen edes ruveta stailailemaan, onneksi... Mitenköhän raaskivat tuon myydä? Tuollainen suihkunurkka sopii varmasti taloonne ihan loistavasti. Aika 'maalaishenkinen' kylppäri tämä kieltämättä, ihan hauska veto kaupunkikotiinkin.

  Anonyymi, Malmöstä, Ruotsista. Muistelen, että tämä samainen koti oli myös Divaanissa jokunen kuukausi sitten. Kuvien alla on suora linkki lähteeseen, sieltä nuo nappasin.

  rva Reipas, Tämä on tainnut kolahtaa aika moneen :) Tosiaan jotkut kodit ovat jääneet todellisina helminä mieleen, tässä yksi sellainen.

  loquelvientosedejo, I wouldn't mind living there, either :) Have a good week, too!

  kerttu, Kaikki huoneet näyttävät niin tunnelmallisilta, keittiökin niin kivan mallinen.

  Sannu, Muhun kolahtaa tällä hetkellä nimenomaan kauhtunut ruskea, oikeita herkkupaloja nuo.

  ReplyDelete

It makes me happy
when you leave a trace

- whether it's a single word
or you scribble all over.

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...